I väntan på Buffé...

Hola!

Bloggen är nystartad och här kommer det dyka upp mycket roligt (text, bilder, kartor) under vår vistelse här i Portugal. Dock får ni vänta lite på allt roligt för energinivån är inte på topp just nu då vi tränat 2ggr och varit något sparsamma med matintaget för nu väntar vi på en sagolik buffé som ska serveras här på hotellet. W&W, Jochen, Johnny B och jag var inte sena att göra en reservation för bord till kvällen. Vi har också snappat upp att det är Carneval här ikväll och det är således en Carneval-buffé. Våra förväntningar blir därför skyhöga på i vilka kolossala mängder kött det kommer att serveras. Carne-val kan ju inte vara annat än att valmöjligheten på carne (spanska för kött) kommer att bli ohyggligt stor. Mmmmm, vad gott det ska bli.

I övrigt har Marie, Frida och Johan Fries anlänt. De andra är tyvärr fast i Lissabon på flygplatsen då Axe plan blivit försenat. Har den ibland inte alltid så rappa Axe smittat av sig på flygningen tro?

Väl mött och på återseende!
/Torsdagsgänget gnm Lina i väntan på att gama för mycket mer än 23 euro...

Kommentarer
Postat av: Louise

Hej på er! Ni får låta bli att slarva med maten när ni är iväg på träningsläger. Hoppas iaf att buffén var till belåtenhet (även om jag inte tycker kött i stora mängder är det bästa...)! Hoppas också Axe och Co lyckats komma fram nångång. Fast han är väl rätt van vid liknande situationer så det kommer nog inte störa honom nämnvärt, och han kan nog även lugna de övriga i sällskapet.

Kör hårt på tävlingen i morgon!

2010-02-13 @ 21:56:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0